Engem miért nem telít a szénhidrát?
Senkit nem telit a szenhidrat. Legalabbis onmagaban nem. Kell a eost, feherje es zsir melle. Onmagaban egyik sem telit csak egyutr.
Olvasd el ennek a dietetikusnak a posztjat
Ui: a kenyertol en is ehes leszek de ha az teljes kiorlesu, megkenem sajtkremmel, teszek ra sonkat es eszem melle 15 deka zoldsgeet akkor 3 oraig is elvagyok
Nálam is így van, és elképedve olvasom a válaszokat. Ha én ezt tudtam volna, talán nem is híztam volna el, és nem lennék folyton éhes mellette!
Köszönöm!
#3 igen, rátapintottál a lényegre. savanyúságból meg ne spórolj hogy tényleg számottevő legyen a rost mennyiség :)
pl én egy zabkásától sem laktam jól soha, de még ha ettem mellé olajos magot amiben elvileg fehérje is van, akkor se. de mint elkezdtem bele 10 deka túrót keverni, rögtön más a helyzet
Az egyszerű szénhidrát természete ilyen. Hamar megdobja a cukrot, majd leesik és újra megéhezel. Tápanyagtartalma nem olyan, mint egy összetett szénhidrátot (zöldségek, magvak, rozskenyér, stb.) tartalmazó ételnek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!