Fel akarok szedni +10 kilót , 3 napja kezdtem el egy egyénileg össze állított étrendet követni . Viszont étkezések után folyton csuklok . Utána olvastam , hogy ez normális jelenség bőséges étkezés után Ti mit gondoltok ?
Figyelt kérdés
Viszont ez engem egy picit zavar , lehet ettől valami bajom ? Vagy idővel majd a gyomrom úgymond nagyobbodik és nem lesz gond a befogadó képességgel ?
Elvileg a rekesz izmok feszülnek , ingerlés hatására nagyobb étkezés után .
Ehetek így továbbra is rendesen ?
Vagy varjam meg míg a csuklás elmúlik ?
2024. jan. 2. 17:17
1/2 anonim válasza:
Eloszor probald meg hogy lassabban eszel es tovabb ragsz
2/2 anonim válasza:
Egyél lassabban, és rágd meg az ételt. Ha nem segít, próbáld azt, hogy egy részét elfogyasztod az ételeknek, vársz néhány percet, majd elfogyasztasz még ugyanannyit, és így tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!