Szerintetek vegetariánus táplálkozással kigyúrhatom magamat akkorára mint Arnold Schwarzenegger?
Igazságszerint szeretem a húst, de sajnálom az állatokat.
Sajnálom őket azért, hogy levágják őket azért, hogy az emberek megegyék.
Ezért úgy döntöttem, hogy növényi táplálkozásom lesz.
De attól még lehet nagy izmos testem nem?
Sokan azt hajtogatják, hogy húsra szüksége van a szervezetnek. Ezzel támogatják az állatok megölését.
Pl: Ha vegetáriánus étrend mellett kigyúrnám magamat, azzal bizonyítanám, hogy a húsevés fölösleges, nem?
Ha nem lenne húsevés, azok a leölt, tenyésztett állatok milliói nem is léteznének, mert minek...
Úgyhogy tök mindegy.
"Ha vegetáriánus étrend mellett kigyúrnám magamat, azzal bizonyítanám, hogy a húsevés fölösleges, nem?"
Kinek bizonyítanád? Kit érdekelne? Ráadásul még egyszer leírom, hogy rengeteg híres vegetáriánus testépítő, erőemelő, súlyemelő létezik, tehát ez már régóta bizonyítva van.
Még a saját családomat se bírom rávenni a vegetarianizmusra.
Hiába beszélek nekik fűt fát ők eszik a húst.
Ha csak 1-2 embernek megtudnám változtatni a véleményét a vegetarianizmussal kapcsolatban az is valami lenni.
Engemet idegesít, hogy az emberek húst esznek, valamit kellene ez ellen tenni.
Normális körökben alap, hogy senkit nem próbálunk rávenni a szerintünk helyes dologra.
Te csináld, de mást hagyj békén vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!