Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Szoktál reggelizni?

Szoktál reggelizni?

Figyelt kérdés
Ha igen, akkor mennyit és mit? Ha nem, akkor miért nem?

2023. dec. 12. 21:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Mindig, sose marad ki.

Kb ébredés után egy órával.

2023. dec. 12. 21:27
 2/11 anonim ***** válasza:
70%
Igen. Reggeli torna után, aludttejet zabpehellyel, és valami bogyóst is teszek bele -ha van-, vagy kevés mazsolát. Utána kávézom. Nyugdíjas vagyok, már nem kell rohannom :)
2023. dec. 12. 21:30
 3/11 Páncélos szúnyog válasza:
22%
Általában egy monsterrel és 2 piros marlboróval kezdem a napot, de van amikor egy kóla is becsúszik mellé, hogy kellően magas legyen a vércukor szintem, hogy energikusan teljen a reggelem. Szilárd táplálékot nem szoktam fogyasztani reggelire, maximum nagyon ritkán megeszek egy túró rudit. Igazából szilárd táplálékot azért sem eszek mert érzékeny a gyomrom korareggel és megfájdul a bendőm.
2023. dec. 12. 21:31
 4/11 anonim ***** válasza:
68%

Nem. A munkahelyen eszek először 10 óra körül.

Azért nem, mert reggel nem vagyok éhes és még az ételek szagától is elkap a hányinger. Próbálták rám erőltetni a reggelit, de nem volt jó a közérzetem, meghíztam, így hallgatva a szervezetem jelzéseire, feladtam annak a mondásnak az erőltetését, hogy reggelizz, mint egy király.

Délelőtt saját készítésű joghurtos gyümölcsös zabpelyhet eszek ez jó laktató. Délben rendes ebéd főtt étel, délután 5-6 körül könnyű vacsora és még este 8 körül eszek gyümölcsöt.

2023. dec. 12. 21:34
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Minden nap.

Normálisat és nem flancosat,ahogy 40 évvel ezelőtt élők.

2023. dec. 12. 21:38
 6/11 anonim ***** válasza:
55%
Csak kàvèzok reggel, enninem eszek, mert nem vagyok èhes, ès nem esik jòl. Ha reggelizek, egèsz nap rossz a közèrzetem, meg zabàlnèk folyamatosan.
2023. dec. 12. 21:59
 7/11 anonim ***** válasza:
Igen, kávéval + kajával kezdek, általában éhesen ébredek.
2023. dec. 12. 22:01
 8/11 anonim ***** válasza:
44%
Nem. És két kávéval kb du 2ig vígan elvagyok. Probáltam én is reggelizni,de nem jött be. A gyomrom délben kezd ébredezni. Amúgy nem zavar. Néha úgy érzem,jobb a teljesítőképességem üres gyomorral (fura,de ez van)
2023. dec. 12. 23:12
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Ébredés után iszok vizet, készítek egy kávét és mellé eszek fahéjás kekszet.

A tényleges reggelim általában ébredés után kb egyórával, de amikor fél 11 körül kelek, akkor már nem reggelizem, hanem kv, több keksz, majd nemsoká úgyis ebédelek.

2023. dec. 13. 11:15
 10/11 anonim ***** válasza:

3.

Ezek után min csodálkozol, hogy fáj a gyomrod szilárd kajától?

2023. dec. 13. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!