Van az edesburgonyaban kalória?
Magas rosttartalma miatt nem szívódik fel, egy az egyben tavozik a vegbelen keresztul a bevitt edesburgonya.
Sima burgonya teljesen felszívódik. Wc-ben se található sima burgonya.
Teljes butaság amit írsz. Az édesburgonyában és a sima burgonyában pont ugyanannyi kalória van és pont ugyanúgy szívódik fel. Az egyetlen különbség hogy picit másfajta vitaminok vannak bennük.
A rosttartalma is mindkettőnek ugyananyi. De a zöldségek közül sz egyik legkevesebb rosttartalmuk van.
2 én aranyeret kaptam amikor sok edesburgonyat ettem, akkora szekletek tavoztak napi 2* a mellekhelyisegben. Fogytam is abban a honapban 5 kilot. Mindenki azt mondta hogy mennyivel jobb mint a sima burgonya de semmit nem er ha nem szivodik fel. Visszatertem a hús krumplira, azóta minden jobb lett, 95%-ban felszivodik minden.
Nem csodalom hogy a veganok tobbsege nyunyó csontváz vagy ehenhal, mert a rostbol probaljak taplalni a testuket ami blokkolja az osszes etel felszivodasat.
Nagyon ujra kell gondolni ezt a kaloria dolgot a rosttartalmu etelek kozott.
Ne haragudj kérdező de te most vagy nagyon tudatlan vagy, vagy ehy szánalmas troll. Erre még nem jöttem rá.
De nem kell 200-as IQ, hogy tudd, hogy nem lehet szimplán csak roston élni. A vega meg vegán étrendet inkább ne is emlegesd, amíg az alapokkal sem vagy képben. Nem egy vegán ismerősöm jár kondiba és mégis izmosak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!