Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Miért kötelező mindenben...

Miért kötelező mindenben egészségesnek lenni?

Figyelt kérdés

Én nem iszom alkoholt, vagyis kb évente 2x. Nem dohányzom soha, nem drogozok. Kávét talán havi egyszer iszom, mondjuk a kávé nem egészségtelen, de én nem feketén iszom.

Úgyhogy én két dologban vagyok egészségtelen, ez az étkezés és a mozgás. Túlsúlyos voltam, már fogytam, most BMI szerint normál tartományban vagyok. Viszont csak napi egyszer eszem és akkor azt, amit szeretnék, de figyelek a kalóriákra. Emiatt persze nem gyorsétteremben eszem mindennap, hanem normális ételeket eszem főleg, de nagyon szénhidrátdúsan (200 g körül), fehérjéből szerintem elég keveset, ennek fő oka, hogy nem szeretem a húst. Tudom másból is be lehet vinni, de oda kéne figyelnem. Semmilyen sportot nem szeretek, ülőmunkát végzek, valamennyi mozgás van a napomban séta formájában, de ennyi.

Aztán ezek miatt mindenki ekézik engem, hogy mennyire egészségtelen vagyok, és nekem igenis napi 5x kéne ennem keveset (miért is?), húst kéne ennem, súlyzós edzést végeznem... Pedig minden másban egészséges vagyok.

2023. dec. 1. 13:23
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Előbb van a dínomdánom, aztán jön a szánom-bánom.
2023. dec. 2. 21:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!