Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Lehet problémám, ha egyes...

Lehet problémám, ha egyes étkezéseket nagyobb adag csokival helyettesítek?

Figyelt kérdés

A konyhában halomban áll a csoki, köztük minőségiek is, Milka szaloncukor, nagy Milka, Merci stb. Pedagógus vagyok, gyakorlatilag minden alkalomra, pl. szülinap, névnap stb. csokit kapok vagy csokit is.

Mivel az anyagi helyzetem bérelt ingatlanban élve nem túl rózsás, úgy gondoltam, ez egy jó lehetőség spórolni.

Ahogy néztem, egy 300 grammos Milka fele kb. 800 kcal, ami nagyjából megfelel egy ebédnek. Baj lehet, ha csokival helyettesítem a "rendes" ételt?

2023. nov. 6. 11:31
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
16%

#10 Az, hogy szerinted ez regény terjedelmű, sokat elmond az értelmi szintedről. Régen Monte Cristo grófját meg Háború és békét olvastak az emberek, ma a Tiktok-generációnak egy két sornál hosszabb szöveg elolvasása és értelmezése is nehézségekbe ütközik. Meg is értem, hogy általában nem kedveled a tanárokat, nálad nem végeztek jó munkát (vagy legalábbis annak eredménye a legkevésbé sem látszik).

És nem, a pedagógusnak nem dolga ilyesmit tudni. Tőle azt várom, hogy tanítsa meg számolni, olvasni a gyermekem, javítsa ki a beszédhibáit stb. Ha találkozási tippekre van szükségem, felkeresek egy szakértőt vagy minimum egy személyi edzőt.

Ha egy ügyvéd jogilag és erkölcsileg megalapozott tanácsot ad nekem egy per során, szakmailag kiváló beadványokat szerkeszt, akkor pont nem érdekel, hogy nem tudja felsorolni Fejér vármegye összes városát.

2023. nov. 6. 13:23
 12/16 anonim ***** válasza:
0%
#7 komoly gondok vannak a te fejedben is, ha ebből az esetből, ami lehet kamu is éppenséggel, ilyen következtetést vontál le.
2023. nov. 6. 14:06
 13/16 anonim ***** válasza:
0%

#9 nem azért, de ne kelljen már a táplálkozástudomány felkent papjának lenni, hogy ezt a kisiskolás szintű kérdést megválaszoljuk. Lehet, hogy neked nem evidens, de felnőtt, gondolkodó embereknek igen. A többi, kerékpárszerelős hülyeséget meg hagyjuk, inkább nem is reagálnék rá.

Még mielőtt valami kétbites azt olvasná ki a válaszomból, NEM nem a pedagógusok ellen szólt.

2023. nov. 6. 14:12
 14/16 anonim ***** válasza:
0%
#11 ha neked az táplálkozási tipp, hogy ne helyettesítsük az étkezéseket csokival, mert úgy fog jojózni a vércukorszint, hogy öröm nézni, a többiről már nem is beszélve (kalória, tápanyaghiány, stb a már említett dolgok), akkor komoly bajok vannak nálad.
2023. nov. 6. 14:15
 15/16 anonim ***** válasza:
60%

Én nem vagyok geológus, de tudom, h a kitörésben lévő vulkán veszélyes. Nem vagyok ügyvéd, de tudom, h a gyilkosság bűn. Nem vagyok élelmiszermérnök, de tudom, h a csoki étkezésnek, étel helyettesítőnek még viccből is hülyeség. Van egy szint, amit az ember komolyabb tanulmányok nélkül is tud. Leszarom, kinek mi a véleménye, akkor is szomorú, h ha ez a szint a pedagógusoknál is.

2023. nov. 6. 15:53
 16/16 anonim ***** válasza:
0%

Az étkezések helyettesítése csokival hülyeség, hacsak nem tudod ledolgozni például kertészkedéssel. Azt tudod csinálni, hogy:

* nem veszel édességet, hanem ebből eszel

* csak egy-egy sort

* ami nem járt még le, azt továbbadod valahova

2023. nov. 6. 18:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!