Mi lehet a reális súlyom?/étkezési zavar
Orvosnál 55 kg mértek, itthon viszont 52 kg mutat a mérleg, pár napja itthon 54 et mutatott lehetséges alig egy héten belül leadni 3 kgt?156 cm vagyok egyébként!/L
150-200 kcalt eszem egy nap viszont hétvégén csaló napot tartok,azaz azt eszem amit akarok,nagyon buntudatom szokott lenni de muszáj mert egy idő után nagyon fáj mindenem . Másfél hónap alatt fogytam 16 kg,egy héten belül lehetséges lehet 3 kg?
Mivel szinte semmit nem eszel, biztosan fogytál is, de nem 3 kg-t, csak ha orvos előtt még ettél, akkor az elfogyasztott étel súlya is benne volt abban az kg-ban és most, hogy azt már megemésztetted és azóta nem eszel, annyival is kevesebbet mutat a mérleg. Ha nem is iszol rendesen, akkor meg főleg.
Szóval a 3 kg-val kevesebbet mutat a mérleg nem jelenti, hogy ennyit fogytál is. Ahogy ha most eszel rendesen hétvégén se jelenti, hogy annyit hízol.
Remélem tudod, hogy nagyon egészségtelen amit csinálsz. A súlyod teljesen jó, már nem kell fogynod és sokkal jobb lenne, ha nem hétvégén ennél sokat, hanem elosztva ennél egyenletesen. Számold ki napi hány kalóriával tudsz súlyt tartani és próbálj meg annyit enni. Hízni nem fogsz, szóval ne legyen bűntudatod azért, mert eszel.
Teljesen mindegy, mennyi LENNE a normális súlyod, mert anorexiás vagy.
Ennyi. Én 168/57 kilósan az voltam - ez mentális betegség, ami UTÓBB fizikai tünetekben pl kóros soványság - is megmutatkozik.
4-es, azért "csinálja", mert BETEG.
Az influenzás sem jó dolgában tüsszög, hanem mert beteg. Az étkezési zavar ugyanolyan betegség, mint egy megfázás, és nem saját döntés, hanem az agy egészséges működésének megváltozásából ered.
A skizofrént sem kérdezed, miért az, hanem elfogadod. Az étkezési zavar pontosan ez a kategória. Nulla önkontroll, hanem már a zavart agy irányít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!