Baranyai Máté András kérdése:
Miért vagyok rosszul a paradicsom, paprika, kakaó, hagyma, erősebb fűszerektől?
Figyelt kérdés
Sziasztok az utóbbi években vettem észre, hogy teljesen rosszul vagyok bizonyos élelmiszerektől. Ilyen a paprika (nyersen is, fűszerként is), paradicsom, kakaó, hagymafélék, abból is inkább a fokhagyma. Rosszullét alatt hányingert, puffadást, rossz közérzetet értek.
Köszi a válaszokat!
2023. nov. 3. 19:47
1/4 anonim válasza:
Lehet hogy hisztamin intolerancia, vagy felszívódási zavar, esetleg SIBO.
3/4 anonim válasza:
Elég sokminden lehet. A fentebb leírtak is de reflux is. Nekem redluxoskent ezek tiltottak
4/4 anonim válasza:
Nekem ugyanezzel epe volt a gond. Meg is műtöttek. Zsíros-rostos-fűszeres ételektől. Puffadás, hányinger, hasmenés-székrekedés, rengeteg böfögés, hangos bélmozgások.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!