Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Strandon kajától hasmenés...

Strandon kajától hasmenés szerű széklet?

Figyelt kérdés

Menüt ettem ma (paradicsomleves + rántott hal sült krumplival) a strandon, 1-2 órával később jelentkezett a baj, bent voltam a vízben mikor nagyon megfájdult a gyomrom, felpuffadtam.

Gondoltam egyből, hogy csak kakilnom kell, semmi baj, el is mentem rögtön wc-re, de meglepetésemre kissé hasmenés szerű volt a széklet, pedig kb. sose megy a hasam...

Sajnos gyógyszer nincs itt nálam, de gondoltam egy termélfürdőt még veszek, az hátha jót tesz a közérzetemenek is.

23/n

2023. jún. 11. 16:59
 1/8 anonim ***** válasza:
88%
De lehet, hogy a környezetednek nem.
2023. jún. 11. 17:00
 2/8 anonim ***** válasza:
66%
Lehetséges! Igyál üres fekete-teát, vagy Colát!
2023. jún. 11. 17:01
 3/8 A kérdező kommentje:
1/ hogy érted?
2023. jún. 11. 17:05
 4/8 A kérdező kommentje:
2/ kólával próbálkoztam
2023. jún. 11. 17:05
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
strandbüfék sosem a tisztaságukkal kerültek be a hírekbe.
2023. jún. 11. 17:17
 6/8 anonim válasza:
84%
Ne menj vissza szerintem kakis fenékkel a vízbe...
2023. jún. 11. 17:20
 7/8 anonim ***** válasza:

Simán lehet. Egyrészt a meleg, másrészt vannak helyek, ahol ugyanazt az olajat többször felhasználják, ha nagy a tömeg.

Egyszer hekket ettem. Ugyanúgy 1-2 órán belül jött is a baj. Be is fostam. Azóta nem eszek hekket.

2023. jún. 13. 22:14
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy a kajával volt a gond, de szerintem lassabban emésztesz és a vízben nyomás alá kerül a gyomor, ami nem tesz jót kajálás után.
2023. jún. 20. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!