Roxor3 kérdése:
Hogyan hízzak 15 kg-t? (14F)
Figyelt kérdés
Porok nem kellenek és 35 kg vagyok. Nem vagyok beteg!!!Esetleg egy étrendet írjatok már le nekem! 1 éve 35 kg vagyok és 160 cm. Továbbá mennyi idő alatt és hetente hány kg-ot tudok hízni.2010. okt. 19. 16:11
1/8 A kérdező kommentje:
Most is eszek krémes sütit ami nagyon fincsi:D:D Azt szabad??
2010. okt. 19. 16:12
2/8 anonim válasza:
Zsíros kajákat tolj és este is is zabálj lefekvés előtt,este tv-zés közben popkorn,reggelire palacsinta.Sütik,chipsek,csoki.
3/8 anonim válasza:
azta.. :O
én lány léttemre vagyok 160 cm-mel 40 kg...
és ez is nagyon kevés.. :/
az ötletek nekem is jól jönnének.. :)
4/8 anonim válasza:
35 kg?? az rohadt kevés..amúgy zabálj ja
5/8 anonim válasza:
szebben megfogalmazva egyél pékárút sok kakaós dolgot vagy zsírosat, esetleg esténként nassolj, én ismerek olyan aki egyfolytában eszik de tényleg és sokat és nem hízik , remélem sikerül elérned a kívánt testsólyt :)
6/8 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen mindenkinek.
4.válaszoló: hát énis remélem egy olyan 20 kg-ot szeretnék:D
2010. okt. 19. 18:59
7/8 anonim válasza:
Emellett nyugodtan kezdj el gyúrni, nem árt ha a bőr és csonton kívül van rajtad némi izom is:)
8/8 anonim válasza:
anapolon + napi 6-8 liter víz, 1 hónap alatt 20 kiló garantált :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!