A halloween alkalmával egy halloweeni hamburgert ettem, szinte az egész sötét fekete színű volt stb. Lehet ettől a székletem fekete?
"Lehetett a hamburgertől?"
Persze. Minél sötétebb ételeket fogyasztasz, potenciálisan annál sötétebb a székleted színe is. Ha egy hét múlva sem változik a dolog, akkor kezdj el gondolkodni.
Valószínűleg az ételfesték az oka, ne aggódj :)
Egyébként nem ő az egyetlen, egy ismerősről mesélték, hogy nagyon szerette a céklát, egy alkalommal annyira rákattant, hogy irgalmatlan mennyiséget pusztított el rövid időn belül, másnap meg teljesen pánikban volt, hogy ő most meg fog halni, mert "véres" a széklete, és a vizelete, és megy az orvoshoz, és adjon beutalót, mert mi lesz a családjával... Azt nem tudom, hogy az orvos előtt, vagy után esett le neki a tantusz, de állítólag látványosan megkönnyebbült, amikor rájött, hogy talán a nagy mennyiségű elfogyasztott céklának köze lehet a dologhoz. Egészségügyis végzettsége volt amúgy :)
8.
Nagy szerencséje, hogy céklát evett, különben meghalt volna.
Mindenkinek van egy “idmerőse” aki ezt eljátszotta céklával, ebbôl is látszik, hogy ez a story csak egy urban legend…
Amúgy aki a cékla lila színét a vér vörös színével összekeverné, az életében nem látott még vért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!