Black Friday alkalmával mekkora kedvezmények várhatók az online áruházakban?
Figyelt kérdés
50 és 100ezer ft-os árkategória között műszaki cikkek terén?2014. nov. 18. 17:54
1/6 anonim válasza:
Ha jól tudom 1 áruház tart fekete pénteket Magyarországon(edigital) és ők is először teszik. Még semmi nem biztos
2/6 A kérdező kommentje:
igen róluk tudok,állítólag az emag is így tesz..
2014. nov. 18. 18:59
3/6 anonim válasza:
blackfriday.hu oldalon látod kik tartanak akciót
sajnos az edigital egy buzy és nem 28-án tartja (mint az egész világ) hanem 21-én, emiatt több cég is visszalépett már mert az edigital ellopja a showt :(
4/6 anonim válasza:
Az edigitalt én se értettem h miért hozta magának előre. Valószínűleg nem akart konkurenciát.Az a gondom h a legtöbb bolt ahol akció lesz ott alapból többe kerül minden nem is kevéssel.Tehát akcióval együtt ott vagy mintha egy átlagos nap megvennéd a gsm-nél például.De azért reménykedek hátha lesz vmi olyan akció ami érdekel.Amugy Istyle és Mall ahol beugrik h lesz Fekete péntek.
5/6 A kérdező kommentje:
emagon pl szerintem semmi értelme mert az sokkal drágább.. :/ egyébként a román emagon is 21-én lesz
holnapra meg hogy mit talál ki az edigital na arra kiváncsi leszek :D
2014. nov. 20. 15:27
6/6 anonim válasza:
Media Markt-t is ellenőrizd majd, ott már ma volt pár akció
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!