Miért van ez ha hagymát eszek?
Figyelt kérdés
Ma dél előtt zsíros kenyeret lettem. Vöröshagymával. Ha hagymát eszek már többször előfordult nálam hogy a vizeletem bűzlik a hagymaszagtól. A hajam, a bőrömön hagyma szag van. Kb 9-10 óráig tart ez a hatás. Mintha hagymás vízben tusoltam volna egész nap csupa hagyma szagú vagyok. Meg néha pattanás jön rajtam olyankor pár óra múlva ami gennyel teli kifakad az is hagyma szagú szintén2023. okt. 21. 22:42
1/2 anonim válasza:
Hagyma tömény növényi sűrítnény , savak nyomelem stb, kisse leget enyhiteni ooritott sóval. Fokhagyma erős fűszerek illoolajok is ezek. Aki ritkán eszik húst meg olajosat annak is tódul a szervezetéből a foszfor stb szag .
2/2 anonim válasza:
Ez azért van, mert átfogsz alakulni hagymává.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!