Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Szeretnék egészségesen étkezni...

Szeretnék egészségesen étkezni, hogyan vágjak bele?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Régóta eldöntöttem, hogy szeretném elhagyni a cukrot, a finomított szénhidrátokat és minden olyat, ami hosszútávon káros a szervezetnek. Viszont nem sok fogalmam van arról, hogy pontosan mivel helyettesítsem őket, hogyan tudnék úgy főzni magamra, hogy ezeket ne használjam fel, s meglegyen a napi rost és vitamin bevitelem. Hogyan kezdjem el? Sajnos nagyon édesszájú vagyok, imádom az édességet, örülnék néhány tippnek, hogy hogyan győzzem le a sóvárgást. Előre is köszönöm! 19L

2023. szept. 18. 16:09
1 2
 11/11 anonim válasza:

Szia! A jókat eszünk nevű oldal Instagramon és Facebookon is szokott egészséges recepteket feltenni amik nekem bejöttek. Ezenkívül ha jobban szereted a rendes nyomtatott szakácskönyvet, az is van nekik.

Én amikor komolyan belevágtam a cukor és fehér liszt mentes diétába akkor sokszor úgy kerestem rá alap receptekre, hogy pl. Tökfőzelék recept liszt nélkül és akkor láttam hogy lehet keményítővel helyettesíteni... stb. Szóval ha van olyan étel amit nem szeretnél feladni akkor a neten sokszor van olyan recept amiben ajánlanak helyettesítő összetevőket.

2023. szept. 20. 09:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!