Vagy egész nap eszem, vagy csak egyszer?
Nem tudom miért, de ilyen vagyok, hogy eszem egész nap, hamar éhes leszek, sose vagyok tele, csak max két óráig, folyton csak ennék. Nincs hormon problémám, voltam kivizsgáláson. Igen, híztam is nyilván.
Most az elmúlt hetekben kipróbáltam azt, hogy nem eszem egész nap, csak ha hazaértem a munkából. Ehhez fokozatosan szoktam hozzá. Nem is szoktam már éhes lenni reggel, és ha ebéd időben az lennék, az is hamar elmúlik. Így tudok kcal deficitet tartani, mert ha csak egyszer vagy max kétszer eszem, az nem egész napot jelent, nem tudok ilyen rövid idő alatt sokat enni, meg aztán megyek is aludni kb 3 órával evés után. És egész nap jól bírom étel nélkül. Na de ma úgy alakult, hogy reggeliztem (baráti program), egy ideig nem volt semmi baj, majd ettem vacsit kora este. Majd még egy vacsit. És szerintem fogok megint.
Ez mitől lehet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!