Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Hogyan tudnék végre hízni?

Hogyan tudnék végre hízni?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 19 éves srác vagyok és 49 kiló.Mindig is vékony voltam.7.osztalyban elküldtek orvosi vizsgálatra, mert akkor voltam 28 kiló.Ez egy alapos, teljes körű kivizsgálás volt és mindent rendben találtak.Beszéltem dietetikussal is és ő is megerősítette, hogy bár kevesebbet eszek, mint kellene, de alapvetően nincs gondd a táplálkozásommal.Azóta mindössze 20 kilót sikerült felszednem.3 évet aktívan sportoltam, de másfél éve abbahagytam a sportolást.Hiába eszek mostanában nagyon sokat, semmi eredménye.Eddig körülbelül 1600-1700 kalóriát vittem be egy nap ezt kb.2 hónappal ezelőtt felvittem 2209-2300/nap, de semmi változás.Mit csinálok rosszul?Min kellene változtatnom?
2023. szept. 8. 15:25
 1/9 anonim ***** válasza:
76%
Egyél mégtöbbet, a hízás így működik. Kb 3000 kalóriát, ha így sem tudsz hízni, akkor mennj újra orvoshoz.
2023. szept. 8. 15:28
 2/9 anonim ***** válasza:
Milyen magas vagy?
2023. szept. 8. 15:43
 3/9 A kérdező kommentje:

170 cm.

#1 Ha ennél többet eszek, úgy érzem, hogy felrobbanok.Ennél többet már egyszerűen nem tudok enni.Ez is nagyon szenvedős.

2023. szept. 8. 15:46
 4/9 A kérdező kommentje:
Elvileg úgy van, hogyha több kalóriát viszel be akkor hízol, ha minden igaz.És ha valaki tegyük fel 2000 kalóriát vitt be és emeli 2100-ra, akkor már az is hízáshoz vezet?
2023. szept. 8. 15:47
 5/9 anonim válasza:
21%

Nem kell erőltetni, mert minden ember más. A sportolást ne hagyd abba, és kezdj el kicsit erősíteni is, akár kézisúlyzóval, de megteszik a fekvőtámaszok is. Azért ne akarj egészségtelenre hízni, mert az átlag nem 45, hanem 70 kilós. Ha minden rendben a szervezeteddel, akkor ne kínozd magad.

Max évi 1 szűrést ajánlok, de ne stresszelj rá.

2023. szept. 8. 15:49
 6/9 anonim ***** válasza:

De igen, tudsz enni, és igen, kell, mert 170 cm-hez a 49 kiló kórosan alacsony súly.

Egyébként 1600 kalória az nekem a fogyáshoz elég, pedig én nő vagyok :D

Neked legalább 2500-3000 kellene, és meg lehet enni ;)

2023. szept. 12. 13:19
 7/9 anonim válasza:
Nekem mindegy, akkor erőltessétek rá, holott elmondták neki az ORVOSOK, hogy minden rendben van az egészségével. Azt csináltok amit akartok
2023. szept. 12. 13:32
 8/9 A kérdező kommentje:
Nyugi 7-es nekem sem ment el az eszem.Annyit eszek amennyi jól esik.Ha a hízásnak az az ára, hogy hányásig egyek, akkor inkább köszönöm nem!!!!!
2023. szept. 12. 14:27
 9/9 A kérdező kommentje:
Mert nálam 3000 kalória az ezt jelenti.
2023. szept. 12. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!