Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Valaki tud/ismer olyan fehérje...

Valaki tud/ismer olyan fehérjeport ami nem gusztustalan ízű/illatú?

Figyelt kérdés

Esetleg hogy ti hogy készítitek, víz/tej, és arányok? Nem kell hogy annyira finom legyen csak iható.

Amiket eddig vettem egyik rosszabb volt mint a másik, kevesebb port tettem bele, és így is olyan volt hogy többször öklendeztem csak az illata miatt.

Az egyik csokis Scitec Nutrition fehérjepora volt, az amire először azt hittem hogy rossz, de az még szenvedve iható volt.

Másodjára pedig azt hiszem a Biotech usa kék csomagolású vanilliás, aminek az illata porként baromi finom, de miután vízzel vagy tejjel shakeben megszagolom, már a szagától öklendezem..

Aki esetleg tud iható fajtát/ízűt az írja meg a tapasztalatait! :)

2023. szept. 2. 22:08
 1/3 anonim ***** válasza:
35%
Nem neked valóak ezek, kérdező.
2023. szept. 2. 23:48
 2/3 A kérdező kommentje:
Neked sem ha ennyire buta ember vagy. :DDDDDD
2023. szept. 3. 08:17
 3/3 anonim ***** válasza:

Én szójafehérjét szoktam (nem olyan finom, mint az izolátum - tejalapút nem fogyaszhatok). Kb 20 g port rázok össze 200 milli vízzel.

Amikor izolátumot ittam, a biotech csokis, kávés nekem nagyon ízlett. Egyszer kóstoltam sima tejsavót, ha jól emlékszem, annak intenzívebb íze volt, meg fostam is tőle :D

2023. szept. 3. 10:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!