Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Melyik fehérjepor lenne a...

Melyik fehérjepor lenne a legjobb izommegtartáshoz/fogyáshoz?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy nem fogyaszt, és nem csodaszer, de edzés miatt meg persze a napi fehérjebevitel miatt szeretnék beújítani egyre. Viszont nem tudom melyik az amelyik jó minőségű is, esetleg cukormentes, mert IR-es vagyok. Ja meg az se árt, ha nincs olyan íze, hogy a kajának kedve támad visszanézni🤣 köszi előre is!

2023. aug. 20. 03:53
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Van egy jó cukor mentes: ISO WHEY ZERO Biotech
2023. aug. 20. 09:47
 2/4 anonim ***** válasza:
a drágább márkák általában finomabbak is, de a gymbeam/puregold féléket is meg lehet inni, mindegy igazából. Cukor egyikben sincs, édesítőszerek, aromák vannak bennük
2023. aug. 21. 09:49
 3/4 anonim ***** válasza:

A 90 szazalek cukromentes. Izt neked kell kitapasztalni. A legtobben mesterseges edesitok vannak amik nem tul egeszsegesek de pl myproteinnek vannak stevia alapuak is.

Amugy kb mindegy, milyet iszol a legtobb nem profi eszos szinten nem megkulonboztezheto, ugyanaz van benne. A veganokban altalaban kisebb a feherjearany mint a kollagenben vagy a tejesekben. Es altalaban a veganok lisztesebb izuek.

A helyedben rendelnek egy adga mintat es ami abbol bejon, azt megvennem nagy menjyisegben.

Myproteinnel vannak akciok havi 2 napot 20 szazalek kedvezmeny szoval en ott szoktam. Es vannak kis tasakos mintak

2023. aug. 21. 11:46
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek amúgy elolvastam mindegyiket. #3 Egyébként igen érdemes lenne kóstolót tartani, bár megérzésem szerint, ami "ízlik" is könnyű megunni, de láttam olyan ízeket amit el sem tudok képzelni például barack egy ilyen tejes szerű összerázós dolognál nekem elég furán hat :D
2023. aug. 21. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!