Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mit gondoltok ennek a vegán...

Mit gondoltok ennek a vegán fehérjének az összetételétől?

Figyelt kérdés

Allnutrition vegan fehérje

növényi fehérje komplex (szója fehérje izolátum, borsó fehérje, áfonya fehérje, rizs fehérje, kender fehérje, napraforgó fehérje, mandula fehérje), édesítőszer: xilit, aromák, sűrítőanyag: xantángumi, édesítőszer: szukralóz, céklalé por, fekete sárgarépa por

[link]

Szeretném a lehető legegészségesebb formában bevinni a fehérjeport, minél kevesebb adalékanyaggal, ami esetleg az egészségem kárára mehet.

2023. aug. 12. 21:44
 1/2 anonim ***** válasza:
62%
minden fehérjepor tele van aromákkal és édesítőszerrel különben ihatatlan lenne. Ha annyira parázol ezektől akkor ne porokat igyál
2023. aug. 12. 23:55
 2/2 anonim ***** válasza:
70%

A xilit termèszetes, de sokan erzekenyek rá, azoknál hasmenést okozhat. A szukralóz mesterséges. Az aromák nincs reszletezve, de ha termèszetes lenne akkor az is rajta lenne. Az eper és feketeribizli mesterseges az biztos, szerintem borzalmas íze van és egeszsegtelen is. A cékla es a sargarepa de tévesszen meg, csak színezékként van benne, de termèszetes színezék.

Nem tudom miert választasz vegánt, ha csak az egeszseges dolog miatt akkor szerintem marhakollagén se egeszsegtelenebb. Van kevesbe édes erizo is. Ereket a műízeket hanyagolnám.

Lehet hogy nem ízletes, de mindenfelekeppen egèszsègesebb, csak egy példa:

[link]

2023. aug. 13. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!