Aki átállt a vegetáriánus vagy vegán étrendre,milyen változásokat tapasztalt az egészségét illetően?
7-8 éve nem eszem húst, de tejterméket, tojást igen.
Semmi változást nem tapasztaltam a " húsevő " időszakomhoz képest.
Nálam az alábbi változások voltak tetten érhetők:
-Fejfájós voltam-ez megszűnt
-Budi után nem kell légfrissítő
-Korábban nálam elég gyakori volt a kisebb-nagyobb mértékű hasmenés, most, ha kicsit kevesebb a bevitt folyadék, a szemem kijön, olyan koppanósat termelek.
Bocs, ezt nem tudom szebben leírni.
-Megszűnt a fáradékonyságom
-valamelyest fogytam is.
Kb ennyi.
Lelkileg gyűlölködővé válnak, instabillá, nem kapja meg a szervezet a megfelelő nyomelemeket amiből addig felépítette a szerveket és működtette ezért gyakoriak a különböző szervi működési zavarok ami testi szenvedést is okoz.
A szív példáiul csak húsból nyer olyan anyagokat amik a zavartalan működést biztosítják.
Még a legvéresszájúbb vegánság hírdetőt is rajtakapták már párizsival.
Fiatalok hajlamossak annyira komolyan venni a vegaságot, hogy akár a családjukat is legyilkosozzák egy egy jó vasárnapi pöri elfogyasztásáért, ami előre vetzíti, hogy ez a dololog a párválasztásban is negatívan fogja befolyásolni.
Egy egy élet szakaszban jó tartózkodni a húsevéstől vagy nem enni semmit. A keresztény ételfogyasztásban a böjt a szervezet méregtelenítése mellett a gyomor megújulását is magával hozza.
Érdemes azt követni akár fogyókúrában is. Vannak akik pénteken tartózkodnak a húsevéstől de vannak akik teljes böjtöt csinálnak és csak isznak. Ez magával vonja, hogy az egészségtelenebb ételek emésztése is a káros mellékhatásoktól 90%-ban mentesül.
Másrész lelkileg az ételért való hála adás és áldás eleve szellemileg áldottá teszi az elfogyasztóját.
Csaxólok, hogy János apostol 100 évesen a romaiak fogságában még törte a követ a bányában miközben esténként írta a leveleit és a jelenések könyvét ami nagyon pontosan beteljesedett próféciákat tartalmaz amik bizonyos részben meg is lettek.
A te döntésed hogy eszel-e húst vagy csak növényeket eszel A boltokban feldolgozott növényi élelmiszerek tartalmaznak bogár maradványokat, úgyhogy ha nem kizárólag répa és krumpli az étrended hanem például rizst is eszel akkor azzal együtt húst is eszel.) Nem éri meg képmutatásból az egészségedet kockáztatni kétes eredményekért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!