Lehet tőle valami bajom? Chia puding, többi lent
Figyelt kérdés
Reggel csináltam 10 körül chia pudingot(tej, cukor, chia mag) "de nem ettem meg mert siettem és a hűtőben maradt.
Most eszembe jutott de előtte ettem szilvát, es kb fél 10 körül ettem belőle pár kis kanállal kb megettem a negyedét vagy a felét a többit kiöntöttem.... (kis tálkával volt, annak is a feléig)
Azt olvastam hogy fedés nélkül ahogy az enyém is volt 8-10,fél napig fogyasztható, utána nem, mert meg romlik
Félek hogy lett valami, mrg romlott stb. és rosszul leszek v vmi főleg h szilva után ettem:S
2023. aug. 8. 22:25
1/1 anonim válasza:
Remélhetően nem lesz semmi következménye!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!