Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Az valamilyen evési zavar...

Az valamilyen evési zavar lehet, ha minden nap legalább egyszer addig akarok enni, amikor már több nem fér belém?

Figyelt kérdés

Ma este például megettem 800 gramm bolti paradicsomos húsgombócot, 6 zsemlével, de máskor is csomót eszek, legutóbb mikor ételt rendeltem magamba tömtem egy gyros tálat és egy 32 centis pizzát egyedül.

Amúgy 20 éves fiú vagyok, 179 centiméter és 68 kiló.

2023. aug. 7. 19:33
 1/2 anonim ***** válasza:
Gyors anyagcsere.
2023. aug. 7. 19:36
 2/2 anonim ***** válasza:

Ha azért eszel ilyen sokat mert jól esik, és ennyi a tested igénye akkor nem evészavar.

A te korodban férfi létedre még az is lehetséges, hogy a szervezeted nem állt meg a növekedésben. Lehet, hogy azért ekkora az étvágyad mert még nőni fogsz.

Valamint csatlakozom az előttem szólóhoz, valószínűleg tényleg gyors az anyagcseréd. Azok alapján amit leírtál semmi ok az aggodalomra.

2023. aug. 8. 00:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!