Ha megittam egy liter kék kút vizet az utcán, befogok fosni?
Figyelt kérdés
Nagyon félek elaludni mert attol tartok,hogy össze fosom magam meg az ágyam.2023. júl. 29. 01:37
1/13 anonim válasza:
Én egy nagy adag zsíros kenyér-forró tea kombó után fostam össze magam. Mármint még időben.
2/13 anonim válasza:
Vendéglátóban tanultuk, a zsíros étel hideg vagy meleg itallal kombinálva bevonatot képez a gyomorban és kicsúszik.
3/13 anonim válasza:
Kávé ugyancsak beszaratja az embert. Főleg ha még eszel is előtte, vagy vizet iszol előtte, mert ugye hajt.
4/13 A kérdező kommentje:
Hat pizzát ettem előtte, sok esély van,hogy meghajtson?
2023. júl. 29. 01:51
5/13 anonim válasza:
Popikádon a két gumó között van egy vágás! Ha a szexshop-ból nincs anál plug-od, akkor letekersz egy határozott mennyiségű papírtörlőt, és a két gumó közé a segglyukadra béleled. Ez megakadályozza hogy hogy összefosd a nadrágodat, a bugyid vagy az ágyad. És megsúgom, ha aznap nem szexelsz senkivel, még utcára is jó. A fingot is tompítja. Semmit nem hallasz!
7/13 anonim válasza:
Az utcai kék kút vizének semmi baja és neked sem lesz tőle bajod. Rendszeresen iszok azokból.
8/13 anonim válasza:
Mi kaptuk a legolcsóbb Mizse ásványvizet védőitalként 2007 nyarán, a pokoli hőségben. Nem tellett a cégnek, csak jakuzzira. Attól aztán kucorgott a gyomrom, nem tudom milyen ásványi anyagokat pumpáltak bele.
10/13 A kérdező kommentje:
Jo reggelt, nem nem fostam be es koszonom a valaszokat🥰
2023. júl. 29. 09:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!