Megittam ma egy liter kólát. Lehet baj?
Figyelt kérdés
12 óra alatt, (nem pörgős) munka közben megittam egy liter kólát. Nem ittam kávét, meg semmi ilyesmit. Ja , de. Reggel egy teát. Szépen ettem is ma, szóval nem csak a dzsuva van bennem. Szívritmuszavarom és szapora pulzusom van. Nagyon szeretem a kólát. Alap járaton napi fél liter iszok. (Van, amikor kevesebbet). Eddig semmi bajom nincs,sőt fáradt is vagyok. Felszolgáló vagyok és mist az utolsó 2 óra eléggé pörgős volt, tehát kellemesen elpilledtem. A kérdés, hogy ilyen szívproblémák mellett lehet-e valami bajom az egy liter kólától , amit 12 óra alatt ittam? Köszönöm.2016. máj. 14. 22:21
1/6 anonim válasza:
Szerintem nem lehet tőle bajod, ez nem számít olyan nagy mennyiségnek. Inkább hosszú távon egészségtelen a rendszeres kólafogyasztás.
2/6 anonim válasza:
nyugi, ettől nem lesz bajod, én ittam már egy nap 2,5 litert is, mégis élek^^
3/6 anonim válasza:
Simán túltoltad a koffeint meg a cukrot. Ma szarul fogsz aludni, holnap kicsit másnapos leszel (kiszáradás) aztán elmúlik
4/6 anonim válasza:
Túl fogod élni, de szokj le a kólázásról, mert egy kiló cukor van benne meg a savassága se tesz jót a szervezetednek. Ha éber akarsz lenni kávézz inkább mértékkel.
5/6 anonim válasza:
Nem a kávé, meg a kóla a jó irány. Igyál vizet. Nem száradsz ki, nem alszol be.Röviden ennyi a lényeg
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2016. máj. 19. 08:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!