Mit lehet tenni, ha ételfüggőségem van?
Pszichológushoz fordulj mindenképp. Áss mélyebbre mi is lehet a probléma lelkileg, mivel az, hogy eszel csak egyfajta elnyomása a dolognak.
Az én családomban is jellemző ez sajnos. Azt vettem észre, hogy csak azután tud valaki lefogyni, miután képes megbarátkozni önmagával és ki tud törni a mérgező környezetéből.
Pszichológushoz tudsz fordulni
Jó helyettesítő alternatíva a sport. Az is egy örömforrás lehet.
Bocsánat, lehet annyira nem fontos de kíváncsi vagyok, hány kiló vagy? Okoz problémát neked ez, egészségügyi értelemben?
Én kórosan elhízott voltam és cukorbeteg lettem 40 éves koromra, most vagyok 44 éves. Nekem nem volt választásom, változás kellett vagy valszleg pár éven belül meghaltam volna ha folytatom a zabálást.
Nekem cukorbeteg étrendet kell követni plusz az elején kaptam ozempicet. Most túlsúlyos vagyok. Pár kg fogyás kell még, hogy normál tartományban legyek a BMI szerint. Én sportolok, életmódot váltottam. Eszek azóta is jókat csak inkább húst és nem a szénhidrátot... Nasika nincs, időre eszem, meg lehet szokni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!