Genetikailag köver?
Mernöki irodaban dolgozunk harman. Ülö munka, keves mozgas.
Napi 8-10 oraban dolgozunk heti 5x van hogy 12 is ha nagyobb projektek vannak.
Az 1ik munkatarsam, aranyos meg minden (nö,33 eves pont ahogy enis), de borzastoan köver.
Beszelgettunk mar errol a temarol vele sokat....plane ebedszunetben.
Ugyanazt esszuk egesz nap...illetve latom is mit eszik es tenyleg nem sok, normalis meretek. Semmi edesseg...hanem magok, aszalt gyümölcs hogyha nasizunk.
Ebedelni egyutt megyuk normalis adagokat...hus,hal,zöldseg,salata,levesek...
Akkor mint en, 165 cm de legalabb 150 kg.
4 eve dolgozunk együtt. Azota ilyen, illetve Facebookon is lattam regi kepeket ott is köver volt..
Tudom es latom is hogy rosszul erzi magat a viselkedesebol es öltözködeseböl es szivesen segitenek valahogy...vagyunk is olyan kapcsolatban hogyha pl latom hogy allandoan csokit enne siman szolnek neki hogy haho nem ez volt megbeszelve...de nem ez a helyzet.
Apam egyszer azt mondta...hogy bezzek Auschwitzban nem volt egy genetikailag köver ember sem...aki köver az zabal.
Hat nemtudom...
Letezik ez igy tenyleg hogy valaki egyszeruen köver?
nem én találtam ki, máshonnan idézem: "Önmagába ne fogyassz mazsolát, mert a kalóriatartalma nagyon magas." és "Önmagába ne fogyassz kesudiót, mert a kalóriatartalma nagyon magas."
egy másik diétás weboldal adatai szerint:
tejcsoki 535 kcal/100 g
mazsola 294 kcal/100 g
kesudió 535 kcal/100 g
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!