Lehetséges, hogy a wellmixtol fogytam?
Figyelt kérdés
Sziasztok. 6kilot fogytam hirtelen. 3homapig ittam a rossmanos wellmixet ami elv arra van hogy kitesz egy etkezest, de volt benne feherje is. En ugyanugy ettem mindent . Utana is volt hogy egybol ettem. Nagyon sokat eszek egyebkent ezert nem ertem, hogy fogytam. Lehet hogy attol?2023. júl. 4. 16:01
1/7 anonim válasza:
Ha fogytál, akkor az a tartós kalóriadeficit által történt, nem valamilyen szar rossmanos izétől. Mennyi a napi kalóriabeviteled?
2/7 anonim válasza:
Szerintem az be indítja a fogyást, válassz inkább olyan Shaket amiben van tömeg növelő, és sok szénhidrát!! :)
3/7 A kérdező kommentje:
Fogalmam sincs. Rengeteget eszek. Nem figyelek oda a akajara. Reggelente tojas szendvics utana is nem sokkal mar eszek, delben mindig 2tanyerral eszek mindenbol . Ra 2orara megint eszek, este is. Szinte folyamat. Csak azert kezdtem el inni mert lattam van benne feherje es edzeshez.
2023. júl. 4. 16:18
4/7 A kérdező kommentje:
Most rendeltem tomegnovelot az iszom, mert en hizni akarok es nem fogyni:(
2023. júl. 4. 16:18
5/7 anonim válasza:
Ha nem figyelsz a kajára, fogalmad nincs a kalóriaszámolásról, de testépíteni akarsz és hízni, akkor pontosan mire számítasz? Amíg fogalmad nincs a táplálkozás alapjaival, addig minden leadott/felszedett kiló tök random lesz, de költs nyugodtan a pénzed rossmanos szutykokra, meg hitvány tömegnövelőkre tök feleslegesen.
6/7 A kérdező kommentje:
nem akarol testepito lenni csak vastagodni
2023. júl. 4. 16:31
7/7 anonim válasza:
Akkor kalóriatöbblet, nem wellmix meg tömegnövelő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!