Nagyon sokat ettem ma ?
Figyelt kérdés
Ebédre egy adag tepsis krumplit egy rántott sajttal és egy kis szósszal. Vacsorára nem rég 2 db sütőben sült csirkecombot 1 db paradicsommal és egy kis uborkával nyakon öntve kapros szósszal.
Napi kalória limitem kb 1300-1400 , mivel fogyni akarok, de ha jól számoltam ki ez 1900 ra jött ki, holnap 500- al kevesebbet egyek, hogy kijöjjön a matek?
2023. júl. 3. 19:20
11/13 anonim válasza:
Akkor ez a mennyiség kevés. Eszedbe se jusson 500 al kevesebbet enni emiatt.
13/13 anonim válasza:
Ez egy normál étvágyú embernek egyáltalán nem sok!!!
Max valami trendikajás divatmajomnak, aki fig alatt roppanós nyers zöldségeken meg egyéb baromságokon él, és emiatt már teljesen össze van szűkülve a gyomra....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!