Miért nem bírom az éhséget?
Más emberek olyan jól elvannak egész nap kaja nélkül, nem is éhesek, nem is fér beléjük, talán este eszükbe jut enni de van akinek csak másnap.
Én meg éhes vagyok, legkésőbb felkelés után 3 órával. Ebéd az nálam dél, már erre is beszóltak, hogy éhenkórász vagyok, tehát ezek szerint ez egy korai időpont az evésre. Aztán nyilván vacsit is eszem.
Próbálkoztam azzal, hogy egész nap csak egy fehérje port iszom ebédidőben és a nap végén otthon eszem rendesen, nyugiban, de szédültem, fájt a fejem, morcos voltam, csak arra tudtam gondolni, hogy 17 órakor végre ehetek. Azért próbáltam ezt, mert kalóriát kezdtem számolni és nehéz betartani, mert a kedvenc ételeim kalóriadúsak és megnéztem, esetleg bejön e az, ha csak egyszer eszem, de akkor azt, amit szeretnék, figyelve arra, hogy tartalmazzon fehérjét és zöldséget is, de beleférjen valami zsíros és egészségtelen is (magvak, majonéz, fehérlisztes pékáru, csoki). Amúgy kibírtam, de nehezen viseltem.
De másnak meg nagyon könnyű, kb csak azért eszik, mert kéne valamit. De ellenne evés nélkül is, ha nem halna bele. Persze ők vékonyak is.
4-es vagyok. Nem koplalok, szoktam reggelizni. Zabkása, köleskása, szendvics, mindegy - 11-kor minden bajom van.
Egyszer kipróbáltam a ketogén étrendet, nagyon minimális szénhidráttal, de sok zsír-hús, na akkor nem szédelegtem soha. Kibírtam egész délelőtt is kaja nélkül.
De nem tudtam tartósan folytatni, nem bírok ennyi húst enni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!