Bűntudatom van, hogy ennyit ettem ma ? Hàny kalória
lehetett?
Figyelt kérdés
Hàny kalóriát ehettem meg ma ?
Délbe egy normál adag sült krumplit ettem, egy kis tartárral, illetve most este egy szelet roston csirkemellet egy kis salátával ès egy szelet tzatikivel , hány kalória volt ez?
Lehet is bűntudatod! Ez kb. az éhenhaláshoz elég, és az öngyilkosság bűn...
2023. jún. 29. 22:21
2/8 anonim válasza:
300-400
miért amúgy mennyit szoktál enni, hogyha ennyitől már bűntudatod van? Egyáltalán miért van az evéstől bűntudatod? Nagyon kevés ez a kalóriamennyiség és egészségtelen is, nem tudom hány kg vagy meg hány éves, de az 1200 kalóriát minimum be kéne vinni és még az se számítanak soknak.
2023. jún. 29. 22:28
3/8 anonim válasza:
Nemtudom, én ma ettem egy kebab tálat sültkrumplival, egy 32 centis négysajtos pizzát, meg egy fél doboz jégkrémet, és semmi bűntudatom nincsen, úgyhogy még most eszek egy nagy sajtos stanglit sonkával, sajttal, uborkával, retekkel, salátával, és ez után sem lesz bűntudatom. 😊🌸🌼🌈🌞🦋 Szép estét, Pusziii!😘
2023. jún. 29. 22:32
4/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Utolsó de te nem diétázol ugye ?
Mert én fogyózok 65 kg vagyok, leakarok fogyni 55 re kb, már lement 2 hèt alatt vagy 5 kg.
Viszont én a mai napnak vagy 1200-1400 kalóriának számoltam.. és ezért van bűntudatom, hisz egy adag sültkrumpli 500 kalória is meglehet..
2023. jún. 29. 22:36
5/8 anonim válasza:
Akkor minek eszed?
2023. jún. 29. 22:44
6/8 anonim válasza:
#4 Dehogy diétázok, semmi szükségem rá, 52kg vagyok, pont az ideális súlyom.😊🌸🌼🌈🌞🦋
2023. jún. 29. 22:47
7/8 anonim válasza:
Szerintem kb jól számolsz azzal az 1200 kcal-al. Bár az adagokat nem látjuk, így csak egy pontatlan becslés.
De miért is baj, hogy ennyit megettél?
1200 kcal alatt enni amúgy is baromság, csak kinyírod vele a szervezeted.
2023. jún. 30. 09:26
8/8 anonim válasza:
Bár nem látjuk mekkora adagot ettél, egy adag sültkrumpli az kb 400 kalória, de lehet, hogy te egy nagy tállal ettél vagy óriás sültkrumplikat (bár te oda is írtad, hogy normál adagot ettél) de akkor se hiszem, hogy ennél sokkal több lenne, most még hozzájön az a kis csirke meg a saláták, sokkal nem dobják meg ezt a számot. Szerintem valamennyivel több lehet, mint amit a kettes írt, de, hogy az 1200 nincs meg ennyiből, az tuti.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!