Miért nem múlik el a refluxom?? Mit tegyek?
Sziasztok!
A minap arra keltem, hogy ég a gyomrom, fáj a torkom és gombócot érzek benne, illetve köhögök. Arra gyanakszom hogy refluxom lehet, és a sav marja a nyelőcsövemet.
Már szopogattam Rennie tablettát, vettem be Emozult de egyszerűen nem múlik el. Mit tegyek, mi segítene???
Napok óta ég a gyomrod folyamatosan úgy hogy el nem múlik és itt szeretnél gyógymódot? Ez nem normális! Menj orvoshoz!
Stresszelsz? Nekem a stressz tud fura bizarr tüneteket okozni, még esetleg ez lehet gond.
De akkor is javaslom menj orvoshoz, lehet valami nagyon de nagyon nincs rendben...És igen, egy kezeletlen probléma elmúlhat, aztán szépen még erősebben jön vissza...
Nem napok óta ég a gyomrom, hanem 1 napja, illetve annyit írtam még hogy már előfordult máskor is.
Ha nem javul, vagy rosszabb lesz az állapotom, fel fogok keresni egy orvost persze. Csak tanácsokat szerettem volna kérni, hogy hogyan tegyem egy kicsit is elviselhetőbbé ezt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!