Miért van az, hogy a sima tejtől felpuffadok és megy a hasam, de a yoghurttól pl semmi bajom?
Figyelt kérdés
2023. jún. 23. 13:10
1/4 anonim válasza:
Tejcukor.
Egyébként pedig joghurt.
3/4 anonim válasza:
A joghurtban és a többi savanyú, erjesztett tejtermékben gyakorlatilag legbomlott a tejcukor (laktóz), ezért azokra nem érzékeny már a szervezet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!