Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Számotokra mit jelent az...

Számotokra mit jelent az egészséges táplálkozás?

Figyelt kérdés
Hogyan, mit táplálkoztok egészségesen?
2023. jún. 22. 18:48
 1/7 anonim ***** válasza:
34%
Nem táplálkozom egészségesen hanem mentálisan vagyok egészséges és mozgok mert komoly ember vagyok nem úgy mint ez a sok díszbzi aki futkározik. 42 évesen sosem volt semmi egészségügyi problémám, full fitt vagyok, naturál és boldog ami fontosabb sokkal mint hogy kimérjem a kaját
2023. jún. 22. 19:02
 2/7 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem ma egy grillcsirke petrezselymes krumplival és uborkasalátával, utána pedig fagyi lenne a legegészségesebb.
2023. jún. 22. 19:08
 3/7 anonim ***** válasza:
52%

" Nem táplálkozom egészségesen hanem mentálisan vagyok egészséges "

minden egyes kérdés alá odaírsz valami frusztrál ökörséget hónapok óta mert az életnek egy csomó területén megbuktál és itt próbálod levezetni a pszichés szemetedet amivel tele vagy. 0-24ben ezen az oldalon lógsz. te vagy mentálisan egészséges?? 😂

2023. jún. 22. 20:19
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Mindenevő vagyok, sokszor azt eszem amit a szervezetem kíván, magam főzök minden nap, nem használok mesterséges ízesítőket, jobb a friss fűszer, félkész és készételeket nem eszünk, üditőt nem szeretem, csapvíz, vagy ásványvíz van helyette. Minden nap eszem zöldséget, gyümölcsöt. Kenyeret, pékárut magam sütöm, ebben tudom mi van. Többre becsülöm a kacsazsíros kenyeret bármilyen szaláminál. GMO mentes, háztáji baromfit vásárolok, stb. Amúgy ugyanolyan szívesen eszem csülök pörköltet, mint pl. salátákat.
2023. jún. 23. 12:03
 5/7 anonim válasza:

3-assal teljesen egyetértek!

Főleg azokat szarba nem nézem, akik leginkább divatból bohóckodnak itt a szupertrendi egészséges táplálkozásukkal!

Egész életemben azt ettem, ami jól esett, annyit, amennyi jól esett, és itt vagyok 46 évesen, 1 kg súlyfelesleg nélkül... Bibi

Nem mindenki lehet ilyen szerencsés, azt megértem, de aki azt szólja meg, aki a természetesség híve, és nem bohockodik a fog alatt roppanós nyerszölséges ízetlen marhaságaival, az szerintem csupán irigy!!!

No, egészségmániás tömegemberkék, mostmár lehet engem szidni!!! :)))))

2023. júl. 23. 18:16
 6/7 anonim válasza:
Plussz, a hülyébbeknek még azt is el kell magyarázni, hogy az emberek sok esetben sajnos azért is nem táplálkoznak egészségesebben és sokrétűbben, mert egyszerűen nincs rá pénzük
2023. júl. 23. 21:37
 7/7 anonim válasza:
Azt meg persze, hogy igenis a mentális egészség, a belső erő, a lelki-érzelmi egyensúly a legfontosabb, mert akkor minden rendben van, salátazabáló divatprolik fel sem foghatják!!!
2023. júl. 24. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!