Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Ha valaki nagyon vékony...

Ha valaki nagyon vékony mindenhol de a hasa nagy (hájas) mitől lehet?

Figyelt kérdés

Jó pár éve aktívan mozgok és odafigyelek a táplálkozásomra szépen le is fogytam viszont a hasamon rendesen háj van még mindig.. bele lehet markolni olyan. Többet már nem szeretnék fogyni mert már sehol sincs rajtam kb zsír csak ott de ott elég szembetuno más is megjegyezte már és őszintén engem is zavar főleg hogy tudom nagyon egészségtelen is a hasi zsír.

Esetleg akinek volt hasonló tudna segíteni mit lehetne tenni vagy mi okozhatja ezt?

Nem puffadás azt leírom még ehhez hanem rendes maroknyi zsír réteg.

2023. jún. 19. 17:58
 1/4 anonim ***** válasza:
18%

Amit megmarkolsz az nem hasi zsír. Az igazi hasi zsír a hasüregen belül van.

Lehet rossz a tartásod. Van akinek nincs is hasa, mégis kidugja.

2023. jún. 19. 18:23
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha a törzsizmaid erősítésére külön figyelmet fordítasz, akkor beljebb húzódik a hasad. Nem tudom a nemedet és a korodat, de a szülés és a változókor is esélyessé teheti az embert a nagyobb haskörfogatra.
2023. jún. 19. 19:21
 3/4 anonim ***** válasza:
Nudli a hasizmod, nem tartja meg.
2023. jún. 19. 20:07
 4/4 A kérdező kommentje:

Nem simán előre van dudorodva hanem zsíros. Meg lehet markolni.

Nem puffadás, zsír. :(

2023. júl. 12. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!