1/10 A kérdező kommentje:
Ma csak 1 szem epret ettem, viszont rámjött egy roham és megettem egy egész rúd téliszalámit mert kb 1 hete csak epret ettem és most annyira fáj a gyomrom nem tudom mit tegyek
2023. jún. 14. 01:13
2/10 anonim válasza:
Ha teljesen elviselhetetlen, akkor ugyelet. Ha elviselheto akkor pihenj es legkozelebb ne csinalj ekkora butasagot.
3/10 anonim válasza:
kalóriadeficit kellene nem éheztetés..ezzel nem fogsz fogyni csak rövid távon max jön a falási roham amikor is a 2x ese megy majd vissza..
4/10 anonim válasza:
Nemhogy pizzát rendeltél volna, te lúzer.
5/10 anonim válasza:
Az ilyenért, bocsánat, de nem kár. Anyád nem tanította meg neked a normális étkezést? Suliorvos se?
Látom, meguntad az életed. Hamarosan kórházban fogsz kikötni, aztán már csak egy hajszál fog téged elválasztani a haláltól. Csak így tovább..
6/10 anonim válasza:
Mi köze ennek a fogyókúrához? -mert ez nem az
7/10 anonim válasza:
Mit tegyél? Ha éhezteted magad ennek egy alapos bezabálás lesz az eredménye.
Normálisan kell enni, kezdve egy értelmes reggelivel :D, nem egész nap egy szem eper.
8/10 anonim válasza:
Agyra kellene gyúrni, mert az a leggyengébb láncszem Nálad...
9/10 Alain Delon válasza:
Ezek szerint semmit nem tudott tenni és meghalt.
10/10 anonim válasza:
Eper, szalámi, mindkettő magas hisztamintartalmú, persze h fáj a gyomrod. Igyál rá gyömbérteát, aztán meg egyél normálisan. Zöldségek, hús, tojás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!