Napok óta a kajára se tudok nézni. Nagy baj lehet?
Sziasztok :))
Jó pár napja azt vettem észre magamon, hogy egész nap alig eszek valamit. Nem diétázom sem hasonlók. Sajnos mostanában elég stresszes időszakon megyek keresztül. Mind a magánéletben, mind a családi kapcsolatokban vannak konfliktusok és problémák, emellett idén érettségizek. Nem nagyon tulajdonítottam nagy figyelmet ennek, azonban a körülöttem lévő emberek illetve én is azt vettem észre, hogy rohamosan fogyok. De nagyon durván :(
Egy hét alatt nagyjából 5 kilót fogytam. Ha a kenyérre gondolok, hányingerem lesz, mindig azt érzem tele a gyomrom és nem kívánok semmit enni. Nagyjából egy hónapja kevesebb szénhidrátot viszek be, gondoltam arra is, hogy ez lehet a gond, viszont ez a hirtelen fogyás nagyon megrémít.
Egészségesen élek, sportolok, viszont ez most nagyon megijeszt, hogy valami gond lehet. Tudom, hogy a net marha hülyeségeket hoz ki, meg egyből meghalok meg hasonlók, azonban aki valamennyire is ért ehhez, attól kérdezném, hogy ilyenkor ez normális? Mielőtt azt írnák, hogy menjek orvoshoz, ma mentem, aki igazából l**ta az egészet, és elküldött a francba ilyen hülyeséggel.
Köszönöm az eddigi válaszokat, ment a zöld kezecske :)
#1 csak a kenyérrel vagyok így illetve a cukrokkal és édességekkel, hogy egyszerűen nem tudok rájuk nézni. 65 kiló voltam egy hónapja, 170 centi magas vagyok, egy hete mértem magam, akkor voltam 60, most pedig lassan 54 körül vagyok..
#2 lehet igazad van és nálam is hasonló az étvágytalanság forrása :( sajnálom a hasonló problémádat, remélem mihamarabb rendbe fogsz jönni.
#3, köszönöm neked is a gyors választ.
Az orvosom elküldött egyből, szavait idézem: "egy ilyen hülye problémával lopom az időt". Ezek szerint akkor minden rendben, most csak egy ilyen időszak. Kicsikét megijedtem, nem volt még tapasztalatom abban, mi mindent tud kiváltani egy emberi testben a stressz, illetve nem aggódtam betegesen egyszerre 4-5 dolog miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!