Van itt olyan, aki kb. mindent eszik és alig figyel a kajára?
Csupán arra utaltam, hogy a saját érdekedben érdemes lenne tájékozódni kicsit. Sorry ha kicsit nyers voltam. Milyen bio és vegán kaját ettél, amit nem bírtál? A bio dolgokat engedd el, az egészséges életmódban semmi szükség rájuk. Olyan meg nincs, hogy valaki nem bírja a vegán kajákat. Mert a vegán kaja az kib@szott sok minden lehet. Ha megeszel egy banánt, az is vegán. De egy sima gombapörkölt is. Ja és a növényi étrend nagyon egészséges, de nem jelenti, hogy a vegyes étrend nem lehet az. A húst hússal, zsírt zsírral étrend persze nem az.
Visszakanyarodva a kérdésre, vannak akiknek gyorsabb az anyagcseréjük, ha még aktívan sportolnak is, akkor kevésbé kell figyelniük a kajára. Már ha csak a külső a lényeg. Attól hogy valaki szálkás, izmos, egy rossz étrend mellett odabent simán lehet egészségtelen. Nem csak a kocka has miatt kell egészségesen enni. Azt tudni kell, hogy a legtöbb ilyen ember anyagcseréje is belassul, ahogy öregszenek és nem mindig lesznek ám ilyen szárazak, főleg ha tényleg egészségtelen dolgokat esznek.
Tehát nem tudom pontosan milyen választ vársz, de egy egészséges étrend egyáltalán nem a bio/vegán/keto/paleo anyámkínjákon múlik. Diétázni, éhezni meg pláne nem szabad mellette. Ha pedig nem hízol könnyen, akkor ehetsz egészségtelenebbül, ha csak a külső számít. Viszont azért sem érdemes, mert ha hozzászoksz a szar kajákhoz, akkor később, ha esetleg a szervezet benyújtaná a számlát, sokkal nehezebb lesz átállni egészséges életmódra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!