Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mivel tudnám leszoktatni...

Mivel tudnám leszoktatni magam az édességrol?

Figyelt kérdés

Elkezdtem viszonylag normálisan enni,teljesen nem megy azért hogy csak egészségesen egyek.

Jelenleg 1800 kc-alt eszek egy nap,abból 1450-1550 egészséges.

Mikor dolgozom nem is igazán vagyodok az édesség után,viszont mikor haza érek egyből azt eszem..

Mivel tudnám ezt enyhíteni,hogy legalább ne ennyit egyek?

Mindig édes szájú voltam egyébként

2023. jún. 12. 17:25
 1/3 anonim ***** válasza:
Miért kéne leszoktatni magad róla? Felnőtt emberként legyen annyi önuralmad, hogy nem zabálsz annyi édességet, ami már akadályozna a kalóriakereted betartását, aztán nem lesz semmi probléma.
2023. jún. 12. 18:08
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem cigizek, nem iszom alkoholt de az édességet én is imádom! Hát valami élvezet kell azért, igaz tudni kell hogy mennyi az egészséges. Néha nem tudom sajnos.
2023. jún. 12. 19:52
 3/3 anonim ***** válasza:
Egyél kevesebb édességet! Ahogy ürül a cukor a szervezetedből, annál kevésbé pörget be, mert ez is olyan mint a függőség, mint a kábítószer.
2023. jún. 12. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!