Mindig oda kell rá figyelni, hogy mit eszek?
Gyerekkorom óta súlyproblémával szenvedek. Egy ideje elkezdtem odafigyelni arra, hogy mit is eszek. Nem számolom a kalóriákat, de próbálok kiegyensúlyozottan étkezni, nem eszek finomított és feldolgozott élelmiszereket, cukrot, fehérlisztes dolgokat is csak ritkán. Így és a rendszeresített tornázgatással lefogytam és tartom is a súlyom.
Illetve tartottam… a két hetes nyaraláson voltam éttermezni, a mozgás elmaradt, ilyen-olyan édességes standokat, fagyizókar, cukrászdákat is meglátogattunk, habár nem minden nap, mégis 2 kg plusz van a mérlegen és látom a hasamon, hogy megint nagyobb. Nem csodálkozom rajta, meg aztán lelkifurkám sem volt, de két hét összeevés és nem figyelés így meglátszik mindenkin?
“Örökké” oda kell figyelni a jólevésre, hogy formában maradjon az ember, vagy ez már evészavarnak minősül?
Vagy tudni kell, mikor bunozol kicsit, de azt is mertekkel, es utana megvan a bojtje.
En speciel nem vagyom mar a bunozesekre. Pl a laktozt nem birom, undorodom a mentes utanzatoktol, igy lassan megszoktam, hogy szep a Tiramisu, de nem erdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!