Miért lehet ez evés után, ez evés zavar?
Figyelt kérdés
Bevezetőként annyit, hogy még egy éve volt velem az, hogy nem bírtam enni, éhes voltam, de nem kívántam az ételt, depressziós is voltam és szorongtam. Nagyon nehéz volt számomra ez az időszak, de most pár napja újra megjelent nálam az, hogy nem kívánom az ételt, most nem is nagyon vagyok éhes, evés után hányingerem van, és stresszel az iskola is rendesen meg a szorongásom az még mindig megvan és nem is vagyok teljesen jól mentálisan, egyszer fent, egyszer lent. Evés után a hasam is nehezen dolgozza fel az ételt és hányingerem is van utána, még egy kevéske étel után is, az iskolában is alig bírok enni és itthon is, nagyon zavaró. Ez lehet evés zavar?2023. jún. 8. 18:59
1/1 anonim válasza:
Igen, ez az.
Keress pszichológust.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!