Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mièrt nem kapok merevedèst?...

Mièrt nem kapok merevedèst? Mi lehet a bajom?

Figyelt kérdés

Nemrèg összejöttem nem egy lánnyal,nagyon aranyos,S szeretem.Viszont èszrevettem, hogy csókolózásnál S ölelèsnèl nem áll fel,vagy csak enyhèn.S mèg egy fura dolog,hogy talizás után kb 3-4 órával elkezd fájni a herèm,s a szemèremcsontom szèlein lèvő kèt ín.Merevedèst kapok random reggel,illetve magamnak is fel tudom állítani,de valamièrt mikor a barátnőmmel vagyok nem akar felállni.Szexig mèg nem jutottunk el,de fèlek, hogy nem menne :(. Lehet,hogy lelki problèmáim vannak?

Ő az első barátnőm,S mèg 'úgy, nem voltam senkivel

Nektek volt ilyen problèmátok?

Mi okozhatja?

Mit tudnèk tenni ellene?

2018. okt. 14. 16:18
 1/8 anonim ***** válasza:
54%
Hany eves vagy?
2018. okt. 14. 16:29
 2/8 A kérdező kommentje:
23 èves vagyok
2018. okt. 14. 16:30
 3/8 anonim ***** válasza:
19%
Vannak vény nélkül kapható természetes potencianövelők.
2018. okt. 14. 16:35
 4/8 anonim ***** válasza:
21%
Nem lehet hogy még se a lányokhoz vonzódsz legbelül ?
2018. okt. 14. 16:51
 5/8 A kérdező kommentje:
Kizárt hogy ne a lányokhoz vonzódnak.Tegnap este láttam a Keletinèl egy homár prostituáltat S rosszul lettem a kinèzete miatt.Hetero vagyok,mert mikor az öltözőben törölköznek fèrfiak akkor is elnèzek onnan automatikusan.
2018. okt. 14. 17:29
 6/8 anonim ***** válasza:

hasoló problémám van nekem is én is szűz vagyok még

22 f

2018. okt. 14. 17:32
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Lelki problémának tűnik, mert szervinél semmikor sem volna merevedésed. Szerintem.

A herefájdalom tipikus "vőlegénybetegség" (keress rá), a túlzott, kielégítetlen szexuális izgalom okozza. Én is mentem haza így randiról annak idején, tényleg nagyon rossz.

Lelki blokk lehet nálad, talán megfelelési vágy, aggodalom, hogy nem felelsz meg neki, vagy tapasztalatlan vagy, vagy csődöt mondasz... erről a végéről fognám meg a problémát a helyedben.

2018. okt. 14. 19:13
 8/8 anonim ***** válasza:
60%
De aranyos, nem kap merevedést. Bezzeg az influenzát, azt elkapja! :)
2018. okt. 14. 23:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!