Köze lehet a magasságomhoz hogy tavaly jártam gyógytornára, úszásra és amióta nem járok nem nőtten egy centit sem?
Figyelt kérdés
Valamiért nem növök mostanában 14 éves vagyok 170 cm, és kezdem azt hinni, hogy tavaly comb fájdalmaim miatt csak hirtelen nőttem meg, és a gyógytorna segített a növésben.2017. ápr. 20. 16:17
2/3 anonim válasza:
Valószínűleg még nőni fogsz, nyugalom. Az ember 21 éves koráig nő, szóval van még addig időd.
Az, hogy megálltál a növésben, az nem azt jelenti, hogy nem fogsz tovább nőni. Velem is így volt.
19F
3/3 anonim válasza:
ha apja magas akkor nőni fog ha 170 az apja is akkor ekkora marad, hiába 14 éves
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!