Emocionalis etkezezes?
Figyelt kérdés
Mindenhol azt hallom hogy a mai tarsadalmunk elhizasanak fo oka hogy az etkezes kozvetlen kapcsolatba kerult az erzelmeinkkel.
Kinel mi... Van aki stressz, szomorusag, tehetetlenseg, orom, unalom,..., miatt eszik kozben nem ehes.
Magamon is eszreveszem habar en nem vagyok elhizva, de hajlamos vagyok arra, hogyha szomoru vagyok vagy nyomas alatt allok tobbet egyek.
A kerdesem az lenne ezt hogyan lehet kikuszobolni, nem bele nevelni a gyerekbe. Jelenleg 19 honapos a kislanyom.. es mar az elejen, hiszen itt vetjuk a csirakat az etkezesi szokasokhoz, szeretnem hogy egeszsegesen viszonyuljon a taplalkozashoz.
Koszonom
2023. jún. 7. 11:07
1/1 anonim válasza:
A gyerek másolással tanul, úgyhogy ha te egészségesen viszonyulsz a táplálkozáshoz, ő is azt fogja tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!