Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Miért vagyok rosszul ha nem...

Miért vagyok rosszul ha nem eszek cukrot?

Figyelt kérdés

Már többször is elhatároztam hogy nem eszem hozzáadott cukrott es lisztet. Amiket szoktam enni csirkemell krumplival vagy rizsel,gyümölcs almát, banánt szoktam, zöldségeket mikor mit és mogyorót szoktam rágcsálni ha éhes vagyok és nem akarok főzni.

5 napja tartom ezt és tökre fáradtnak érzem magam, már a fejem is fáj. Korábban is amikor elkezdtem ez miatt hagytam rá. Ez csak elvonási tünet?

2023. jún. 7. 01:02
 1/4 anonim ***** válasza:
73%

Cukor egy elég fontos energiaforrás, egyik pillanatról a másikra nem szabad kiiktatni az étrendből (hacsak nem valami komolyabb betegség áll a háttérben)

Fokozatosan vegyél vissza belőle

2023. jún. 7. 01:26
 2/4 Ypszilon1980 ***** válasza:
Egyetértek, nem szabad megvonni hirtelen, meg valamennyi kell a szervezetnek.
2023. jún. 7. 07:21
 3/4 anonim ***** válasza:
Barnacukor, eritrit?
2023. jún. 7. 09:12
 4/4 anonim ***** válasza:
A cukrot el lehet hagyni teljesen, főleg ha más szénhidrátot (írtad a krumplit) eszel. De tényleg csak fokozatosan.
2023. jún. 7. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!