Ez tévedés.A hideg ital fűtésre készteti a szervezetet.
2023. máj. 30. 20:48
2/5 anonim válasza:
Én is így érzem.
Nem egészségtelen hideget inni. Legalábbis addig a határig, amíg a torkod nem fájdul meg tőle.
AZ én tapasztalatom az, hogy télen könnyebben megfájdul a hideg víztől, mint nyáron. Télen nem is kívánom annyira a hideget. Egy természetgyógyász ismerősöm szerint is télen meleg italokat kell inni, legjobb a gyümölcstea.
2023. máj. 30. 20:49
3/5 A kérdező kommentje:
1es igen, tudom ezt enis olvastam de megis fura nem ugy erzem. tudom hogy dolgozik elvileg a szervezet hogy felmelegitse az italt ami bennem van...de megis...egy hideg pohar viz jobban esik 35 fokban mint egy szobahomersekletu
2023. máj. 30. 20:51
4/5 anonim válasza:
Hideg ital általában frissítőbb érzést kelt és azonnali hűsítést nyújthat, ami segít csillapítani a szomjúságot. Azonban a hideg ital hatása átmeneti lehet, mivel a test melegíti az italt, mielőtt elnyeli, és ezáltal az oltó hatás csökkenhet. A megfelelő hidratáltság érdekében fogyassz elegendő mennyiségű folyadékot, akár hideg, akár szobahőmérsékletű.
2023. máj. 30. 21:52
5/5 anonim válasza:
Frissítőbb érzés. De a nem túl hideg gyorsabban szívódik fel, tehát gyorsabban jut el a folyadék oda, ahol szükség van rá. Szerintem ez max akkor számít, ha sportoló vagy.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!