Hogyan tudnék hízni?
17 éves srác vagyok, 183 cm, 60kg.
Napi 3500kcal körül viszek be táplálékot, ami kicsivel még az átlag fölött is van. Sok zsíros kaját, édességet fogyasztok.
1,5 éve járok edzőterembe, ahol a megfelelő étrend és edzésterv segítségével fel tudtam szedni 5-6 kiló izmot. Elkaptam egy hosszabb ideig tartó betegséget, amely alatt az eddig felszedett kilókat le is fogytam. Azóta nem növekszik a súlyom ugyan olyan beleadás mellett sem.
Próbáltam a béres cseppet, azt hallottam hogy az hízlal, beszedtem belőle 4db 30ml üvegcsével, semmit nem segített. Rosszul érzem magam, hogy olyan kezeim és lábaim vannak mint a botsáskának, teljesen elveszi az önbizalmam, nem szeretek emberek közé menni. Az interneten bármit próbálok keresni ezzel kapcsolatban, minden cikk csak a fogyásról szól, teljesen lehetetlen ilyennel kapcsolatban bármilyen normális tanácsot találni.
Nem tudok zsírból hízni, gyors az anyagcserém, tehát a cél a zsír felszedés lenne. Aki járt hasonló cipőben és sikerült neki kiküszöbölni annak nagyon megköszönöm a segítséget.
Szia :) Szerintem teljesen rendben vagy! Én is egy vékony személy vagyok és engem sokan csúfoltak is miatta gyermekkoromban. Bármit ehettem, semmitől nem híztam és betegségek során könnyen fogytam is. Időközben mégis sikerült lassan de biztosan hízni.. tényleg nagyon lassan.. több évbe került nekem.
1. Nyugodtabbá vált az életem-nekem ez is számít.
2. Mindig reggelizek, általában tojást. Fontos a zsír is és a fehérje is.
3. 10-11 körül még jöhet egy kis tasak mandula/mogyi/mazsola/dió/házi vajas süti, ilyesmi.
4. Délre első és második fogás is kellett. Sajnos sokáig kihagytam vagy egyiket vagy másikat, de nekem utóbb bevallt ha két fogást eszem.
5. Desszert :D valami finom- én tejes Milkacsokit eszem általában vagy tejberizset.
6. Vacsi - én meleg vacsit eszem általában, ami olyasmi mint délben egy második fogás.
Közben mivel vérszegény voltam, Ferrogreen vastablettát is szedtem, s talán az hozta meg az étvágyam.. különben felét se tudnám megenni az itt felsoroltaknak.
Ez a jellegü étkezés nekem bevált de nyilván ez változó egyénenként. Idővel talán a te anyagcseréd is lelassul. Az edzés mindenképp jó dolog!
Nagyon drukkolok neked! Átérzem a helyzeted, hidd el, türelem és lassan alakulni fog a tested. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!