"Vérző" székrekedés?
Figyelt kérdés
Terhességemkor alakult ki székrekedésem és azóta is tart.4 hónapja szültem császárral.De ez a székrekedés nem múlt.Hiába eszek iszok akármit semmi.
Csak az a gond,hogy vérzik közben és fáj...
Vmi ötlet? Elég kínos,dehát na értitek.
2010. okt. 10. 20:46
1/5 anonim válasza:
Nem lehet, hogy aranyered van?
Székrekedésnél ha még erőlködsz is, az nagyon rossz az aranyérnek.
Egyél sok rostot tartalmazó ételt, az elvileg lazítja a székletet, és lehet hogy érdemes lenne elmenned a háziorvosodhoz, tud jó tanácsot adni ő is ha nem javul.
2/5 A kérdező kommentje:
aranyerem nincs-legalábbis nem érzem
2010. okt. 10. 20:53
3/5 anonim válasza:
az nem normális dolog,ha véreset kakilsz! Irány az orvos,mielőtt baj lesz!
4/5 anonim válasza:
Én is székrekedéses vagyok . Aranyerem volt, de már vagy 20 éve megműtötték. A székrekedés akkor kezdődött.Sok mindennel próbálkoztam, nekem a gyógyvizek jöttek be. Azon belül is a Ferenc József jött be. Reggel éhgyomorra megiszom 2-2,5 decit, egy óra múlva hat, és kész. Nem lehet rászokni, nem kell tőle wc-re mászkálni. Egy alkalom, és kész .280 ft egy üveg.
5/5 anonim válasza:
Székrekedés/vérzés aranyér jelei. Lehet, hogy azért nem érzed, mert nincs mindig begyulladva. Orvosnak kellene látnia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!