Mivel tudnám tompítani az ízérzékelésemet, szaglásomat?
Évek óta kínlódok a falásrohamok miatt. Hosszú út van mögöttem sok év alatt, sok mindent kipróbáltam, relaxáció, pszichológus, diéták, orvosok, sport... tényleg mindent, mégis újra és újra visszatérek a mértéktelen evéshez. Sok súlyfelesleget cipelek gyermekkorom óta.
Azt vettem észre, ha betegség miatt elmegy a szaglásom, és az ízérzékelésem, kevesebbet eszek és sokkal könnyebb betartanom egy rendes étkezést. Egészséges állapotban nagyon kifinomultak az érzékeim, olyan vagyok, mint egy kopókutya, mindent megérzek, mindennek nagyon intenzív íze van, tehát az ételeket is nagyon szeretem.
Most megint arcüreggyulladásom van, és semmit sem kívánok. Csak annyit eszem, hogy fenntartsam a szervezetemet egy normális kalóriabevitellel. A betegség természetesen nem kellemes állapot, de sokszor eljátszottam a gondolattal, hogy jó lenne, ha nem érezném az ételeket ennyire.
Van erre valami módszer?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!