Regenor alatt lehet fogyasztani pattogatott sós popcornt?
Elkezdtem a regenor kúrát és csak az írjon aki tényleg a regenor táplálkozás mellett áll és tudja milyen.
Nem vagyok teljesen tisztába mit lehet enni és mit nem
A tejtermékeket nem fogyasztom, alkoholt nem iszok, olajos dolgokat e s magvakat nem eszek, sor cukrot sem át valtoztam erititre. A pattogatott kukorica nagy bűn lenne ha fogyasztanam? Teljesen az édességrol le mondtam de néha elkap a vagy hogy nassoljak valamit és a popcornt azt szeretem. Lehet fogyasztani vagy inakbb álljak ellene ? Megyünk kocsma túrára a szak társaimmal alkoholt nem innek de arulnak popcornt erezzem hol magam a víz fogyasztása mellett? Nos lehet enni ?
Bármit fogyaszthatsz alatta, hiszen semmi hatása nincs a regenornak.
MLM-ben terjesztett kamu fogyasztó csodaszer...
@6, @7
Tök jó ez a cikk és a videó.
Mondjuk az kicsit elveszi a hitelességét, hogy mindketten a konkurenciához tartoznak.
Az elméleti levezetés mind szép és jó, de kicsit hiányolom a gyakorlati bizonyítékokat belőle. Vehettek volna annyi fáradságot, hogy legalább kipróbálják. Úgy sokkal hitelesebb lenne.
"elveszi a hitelességét, hogy mindketten a konkurenciához tartoznak"
Ki a konkurencia? 😂
@9
Nézd meg videót: azzal kezdi, hogy: a műsor támogatója a Pure Gold protein. "Páratlan minőségű táplálékkiegészítők, verhetetlen áron"
Azért ez egy kicsi elvesz a hitelességéből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!